KAMERA PRODUKTER

Bilde Produkt Pris Antall Legg til
SafeRecorder

SafeRecorder

Trykk her for mer ..
kr 5.990 Antall:
SafeRecorder m2 kamera og opptaker
gir deg kontinuerlig opptak av både det som skjer foran bilen så vel som inne i bilen til enhver tid. Enheten har to kamera, og den innebygde GPS mottakeren gir deg både hastighet, posisjon og retning. I tillegg er det et innebygd akselerometer som viser hvilke krefter som virker på bilen i øyeblikket. Alle disse dataene lagres sammen med bildet.

SafeRecorder i opplæring
SafeRecorder gjør at man sammen med eleven i detalj kan gå gjennom trenings-kjøringen, vise elevens adferd, analysere ferdigheter på veien og se på data om hastighet og krefter som virker på kjøretøyet.


Dokumenterer G-krefter
Læreplanen for yrkessjåførutdanning (håndbok 277) krever dokumentasjon av blant annet sidekrefter, akselera-sjon og retardasjon. Akselerometeret i enheten vil kontinuerlig måle G-kreft­ene på kjøretøyet i 3 dimensjoner og lagre disse sammen med de øvrige dataene på lagrings-kortetEnheten har KUN intern lagring, slik at det kun er eier som har tilgang til og råderett over dataene - i tråd med Datatilsynets retningslinjer.
SafeRecorder er i dag i bruk blant annet hos:
Ambulansetjeneste, Politi, Utrykningsopplæring, Faglig leder ved Norsk Trafikksenter.
PDMT har uttalt at de ikke ser noe hinder for at produktene kan benyttes til kjøreopplæring i politiets kjøretøyer.


Teknisk: Kamera: CMOS sensor Videooppløsning: VGA (640 x 480) opp til 20 bilder pr/sekund, 2 kanaler Audio: Innebygd mikrofon GPS: Innebygd GPS modul, Innebygd automatisk bevegelses sensor, alarm inngang, G-sensor 3-axis, manuell ekstern alarmtrigger Minne*: SD minnekort, 4GB til 32GB Strøminngang: Sigarettenner plugg DC 12V til 24V inngang

Pakken innholder: SafeRecorder med 16GB minnekort, feste for frontrute, IR-lys (for belysning av kupé i mørke), kabelsett med sigarettenner-tilkobling.
Tilleggsutstyr: Timermodul som gir mulighet for permanent tilkobling til bilen, samt at opptaket fortsetter i en innstillt tid etter stans av motor (Justerbar fra 30 sek til 10 timer).


Se datablad:
http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/SafeRecorder_ATL_Hanor_022010.pdf

Og

http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/SafeRecorder.ppt

 

GSM Kamera HLE

GSM Kamera HLE

Perfekt til hytta

Trykk her for mer ..
kr 2.500 Antall:

HLE2 GSM kamera uten abonnement
Enkelt lite kamera til overvåking av hytta mm. Med Ring Kontant blir dette kamera absolutt billigst hos oss. HLE2 har mange bruksområder, vi har solgt dette kamera til det utroligste formål: overvåke vannstand, åte, i kontainer og i båt, sjekke snømengde med mer. Tar bilde ved bevegelse eller på forespørsel, MMS/E-mail. Tar bilde i mørke med IR lys dvs 5-10 meters rekkevidde avhengig av rom størrelse. Det følger med 2 sendernøkler. Enklere og billigere i bruk kan det ikke bli.

Se http://www.hanor.no/ for mer
eller brosjyre:
http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/NyeHLEhanor.pdf

GSM Kamera Vivotek

GSM Kamera Vivotek

Trykk her for mer ..
kr 8.490 Antall:

Hyttepakke med  kamera og 3G ruter.
PLUG and PLAY løsning. Plasser kameraet i vinduskarmen, slik at det kan se både UT og kan vendes for å se inne i hytta. Kameravinkel ca 180 grader. 12Vdc eller 230 V. Kan koples sammen med innbruddsalarm.

Bruk din Laptop på ruteren når du er på hytta.

PS.PS. Abonnement avgift. kr.95.- pr. mnd. Vi må ha med denne selv om det er abonnement på den da den er meget enkel å sette opp og meget bra funksjonsmessig.

Se Brosjyre:

Trådløs Fjøsovervåking

Trådløs Fjøsovervåking

Flere bruksomr

Trykk her for mer ..
kr 6.990 Antall:
HLE Fjøskamera, komplett pakke.

Nå er det enkelt å holde oversikt over hva som skjer i fjøset fra en monitor som står inne i huset. Monitor kan enkelt kobles mot TV eller annen monitor som har phono kontakt for å få større bilde og mer lyd.

Pakken er komplett og består av antenne til feste på hus og fjøs. Disse må peke mot hverandre og helst uten for store hindringer. 1 monitor på 5,6", 1 trådløst kamera og strømforsyning til monitor og kamera. Det eneste som kreves er 220V AC i nærheten av kamera (som kan stå maks. 10 meter fra antennen). Begrensningen på ca. 10 meter skyldes tap i kabel p.g.a. høy frekvens. Det følger med overganger og 10 meter kabel.

Løsning er testet og godkjent på 250 meter fri sikt.

Denne pakken kan brukes hvor du måtte ønske: Bakdør, Bil, Garasje, Åte i jaktsesongen eller rett og slett der du måtte ønske å vite om der er folk eller fe.
 

Se datablad: http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/FjskameraHanorbrosjyre.pdf
eller kontakt Helge på: helge@hanor.no

Mteye Kamera alarm

Mteye Kamera alarm

Perfekt til hytta

Trykk her for mer ..
kr 8.900 Antall:

MTeye GSM kamera pakke

MTeye er en GSM sentral med to inne kamera (opptil 6stk), trådløst mellom enhetene. 220v trafo medfølger, men kan like gjerne koples til bilbatteri/solcelleanlegg. Sender MMS, E-post. Tar bilde i mørke med blitz. Mteye vil få mye ekstrautstyr fremover, eksempelvis utekamera med mer. Meget enkel å sette i drift og meget enkel i bruk. Se http://www.hanor.no/ for brosjyre. 
  

Velkomstlys med kamera

Velkomstlys med kamera

Trykk her for mer ..
kr 2.500 Antall:

Velkomstlys m/kamera

Kamera på dette produktet er en genial ide, Hanor har her funnet et unikt produkt for den som vil ha noe enkelt. Et lys som tennes ved bevegelse i et område, eksempel inne i en garasje, på hytta med mer. Og som i tillegg tar bilder/video og lagres på et SD minnekort. Som enkelt settes i en skriver, kortleser, kamera for videre formidling. Lyset slukker av seg selv etter en satt tid. Enkelt, la det stå der, glem det, har det skjedd noe ta da ut minnekort og se hva som skjedde. Bruk dette produktet for: Lys i bakgården, lys i garasjen, velkomstlys til deg selv og andre(tyven), i uthus, løe, på åte, ja hvor som helst hvor du ønsker lys. Og så vet du at det tas bilder hele tiden når noen går forbi. Også på dagtid uten lys tent. Produktet leveres uten strømkabel men kan tilleggbestilles. Så enkel å sette opp at selv Bestemor får det til. Du trenger bare strøm på plassen så er du i gang.Dansk/Norsk veiledning. Pris kr 2500.-
GSM Kamera Eye-02

GSM Kamera Eye-02

Trykk her for mer ..
kr 4.950 Antall:

GSM Kamera Eye-02
Avansert kamera men så enkelt du vil ha det. Meget enkel installasjon og ekstremt enkelt i bruk.
Med dette kamera kan du bygge ut til det uendelige med flere detektorer for innbrudd og Brann, Tempsensor mm. Også varmestyring for den perfekte enhet til hytta. Se kamera og varmestyrings pakke under Varmestyring.
Enkel meny blir opplest når du som bruker ringer kamera, eksmpl. tast 1 for å få et bilde pr mms, tast 2 for å ...
Mer brukervennlig skal du lete lenge etter!!

se datablad:


http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/Eye-02_leaflet06sm.pdf

 

CyberEye

CyberEye

Trykk her for mer ..
kr 1.490 Antall:

Taxi pakken

Perfekt sikkerhets kamera for biler. Trykk  "Nødknapp" ved overfall eller ved mistanke om overfall i bilen.
Det følger med Fjernkontroll og fot pedal for aktivering av kamera.
Perfekt til: Biler, busser, varebiler og Taxi.
Ved overfall eller mistanke aktiverer du fjernkontroll eller fotpedal og kamera vil ta bilder lydløst og usynlig. Antall bilder ved aktivering kan programerest. (Aktiver alarm og kamera vil lagre bilder ved innbrudd i bilen. ( Kamera føler bevegelse)
Lagerer opptil de 510 siste bildene.
Koblest enkelt til TV for visning av bildene.
Programerbar følsomhet og antall bilder ved alarm
Kamera har innebygd "usynlig" IR belysning for bilder i mørke.
Monterest enkelt i bilen.

Kamera i Røkvarsler

Kamera i Røkvarsler

Trykk her for mer ..
kr 3.490 Antall:

Kamera og Røkvarsler i samme enhet opptak på SD kort.
Det unike kamera for skjult montering. 12v tilkopling eksempel fra trafo, også mulighet direkte til monitor/TV.
32 GB minnekort støttes, ca 8 timer opptak med 4GB.

Datablad: http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/Rkvarslerogkamera.JPG

Inngående forklaring på bedre datablad kontakt: helge@hanor.no

 

Dørklokke med Kamera

Dørklokke med Kamera

Trådløst

Trykk her for mer ..
kr 3.790 Antall:

HANORS Trådløse Dørkontroll
Et enkelt ringeklokkesystem med kamera og lyd. 
Se og hør hvem det er - før du åpner!  

Håndsettet er trådløst og kommuniserer med Lyd og Bilde i farger. Batteristatus m.m, vises i TV-Bildet som på en mobiltelefon. Som (opsjon) kan man installere døråpner, hvor dette styres trådløst med egen knapp fra håndsettet.

Videre har håndsettet TFT-Skjerm på 2,4 tommer, der lysstyrke kan reguleres med egne pluss og minus-taster. Håndsettet lades ifra egen base som kan veggmonteres, eller plasseres på bordet. PS! (Håndsettet er beregnet for innendørs bruk)  

Kamerahuset monteres på utsiden av døren, som strømforsynes med eget adapter fra innsiden. Dette er også den mest krevende delen av installasjonen. På denne enheten ringer man på døren, samt at nattlyset (IR-Lys) gjør at man ser i mørket om kvelden. Tåler normalt norske utendørstemperaturer, uten å måtte tildekkes eller oppvarmes. Bilde i link under er tatt i -22c. Den samme enhet har funket i mindre enn -30 i over to vintre nå og den spiller som bare det.
http://pubadmin.ostfold.net/data/downloads/706/Drkontrollmkamera.doc

- All kommunikasjon åpnes fra håndsettet

Produkt info:
    • Portabelt håndsett.
    • Intercom lytte/ tale.
    • Infrarødt kamera for nattvisjon.
    • Ringeklokke. 12 ringetoner.
    • Døråpner. (Opsjon) 
    • Relètoleranse for dørautomasjon: 12v, 3A.
    • Rekkevidde 300 meter
    • Mulighet for ”Live-TV”
    • Kan utvides med flere enheter.  
    • Enkel montering. 
    • Batterikapasitet: 72 timer.
    • Inkl. Ladebase og batteri.  
    • Inkl. Batterieliminator for kamera. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter